top of page

Contact

Vind je ons werk leuk? Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Onze diensten

Taxatie van het onroerend goed

De taxatie van het onroerend goed als onderdeel van een verkoop maakt het mogelijk een realistische, aantrekkelijke en concurrerende prijs vast te stellen, wat een snelle en efficiënte transactie bevordert.

Bovendien vergemakkelijkt een nauwkeurige schatting de onderhandelingen door solide argumenten te bieden tijdens prijsbesprekingen. Ten slotte stelt het de verkoper in staat de huidige waarde van zijn eigendom te kennen.

Virtueel bezoek

Virtuele rondleidingen bieden potentiële kopers de mogelijkheid om uw eigendom overal en op elk moment te verkennen, waardoor geografische beperkingen worden geëlimineerd en het gemakkelijker wordt om een breder publiek te bereiken. Ze geven kopers de mogelijkheid een duidelijk beeld te krijgen van de ruimte, indeling en kenmerken van de woning, waardoor het aantal onnodige bezoeken wordt verminderd en ieders tijd wordt geoptimaliseerd.

Administratief beheer

Verplichte documenten garanderen de wettigheid en veiligheid van de transactie. Ze beschermen de belangen van de partijen en helpen toekomstige geschillen te voorkomen.

Goede opmaak van de offerte, notariële opvolging etc.

Professionele foto's/video's

Een professionele foto- en videoreportage biedt een hoogwaardige visuele presentatie van uw eigendom, waarbij de activa ervan op een aantrekkelijke en boeiende manier worden vastgelegd. Deze kwaliteitsmedia verbeteren de zichtbaarheid van uw advertentie en wekken de interesse van potentiële kopers, waardoor de kans op kijkverzoeken groter wordt.

Gerichte digitale marketing

Met gerichte digitale marketing kunt u nauwkeurig prospects bereiken die geïnteresseerd zijn in uw eigendom, waardoor de kansen op conversie in verkoop worden gemaximaliseerd. Door u op de juiste doelgroepen te richten, bespaart u tijd en middelen, omdat u voorkomt dat uw boodschap naar een irrelevant publiek wordt uitgezonden.
Daarnaast biedt digitale marketing tools voor het monitoren en meten van resultaten.

Succesvolle verkoop

Vind een tevreden koper die qua prijs en verkoopvoorwaarden voldoet aan de criteria van de verkoper. Een evenwichtige onderhandeling die de verkoper in staat stelt zijn winstgevendheid te maximaliseren en tegelijkertijd de koper meerwaarde te bieden. Ten slotte is een positieve en professionele relatie tussen de partijen gedurende het hele proces een sleutelfactor om een vastgoedverkoop als succesvol te beschouwen.

bottom of page