top of page

Onze diensten

Taxatie van het onroerend goed

De taxatie van de woning als onderdeel van een verhuur maakt het mogelijk een realistische, aantrekkelijke en concurrerende prijs vast te stellen, wat een snelle en efficiënte transactie bevordert.

Het stelt de eigenaar in staat de huidige waarde van zijn onroerend goed te kennen, een concurrerende huurprijs vast te stellen, weloverwogen beslissingen te nemen en de winstgevendheid van zijn vastgoedinvestering op lange termijn te optimaliseren.

Virtueel bezoek

Virtuele rondleidingen bieden potentiële huurders de mogelijkheid om uw woning overal en op elk moment te verkennen, waardoor geografische beperkingen worden geëlimineerd en de toegang voor een breder publiek wordt vergemakkelijkt.
Ze zorgen ervoor dat huurders een duidelijk beeld krijgen van de ruimte, indeling en kenmerken van de woning, waardoor het aantal onnodige bezoeken wordt verminderd en ieders tijd wordt geoptimaliseerd.

Selectie van goede huurderskandidaten

We zorgen voor een optimale organisatie van afspraken door kandidaten vóór elk bezoek te preselecteren.
Wij voeren een zorgvuldige selectie uit van kandidaat-huurders, waarbij we hun solvabiliteit controleren met behulp van de tools die ons ter beschikking staan. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij u serieuze en kredietwaardige kandidaten voorleggen.

Stand van zaken

De in- en uitreisinventaris is essentieel om de staat van het onroerend goed te documenteren, de rechten en verantwoordelijkheden van de eigenaar en huurder te beschermen en de oplossing van mogelijke conflicten te vergemakkelijken.

Wij kunnen u in contact brengen met een vertrouwde inventarisdeskundige die de inventaris professioneel zal opmaken (kosten gedeeld tussen de betrokken partijen).

professionele foto's/video's

Een professionele foto- en videoreportage biedt een hoogwaardige visuele presentatie van uw eigendom, waarbij de activa ervan op een aantrekkelijke en boeiende manier worden vastgelegd. Deze kwaliteitsmedia verbeteren de zichtbaarheid van uw advertentie en wekken de interesse van potentiële huurderkandidaten, waardoor de kans op bezichtigingsaanvragen groter wordt.

Gerichte digitale marketing

Met gerichte digitale marketing kunt u nauwkeurig prospects bereiken die geïnteresseerd zijn in uw eigendom, waardoor de kansen op conversie in verkoop worden gemaximaliseerd. Door u op de juiste doelgroepen te richten, bespaart u tijd en middelen, omdat u voorkomt dat uw boodschap naar een irrelevant publiek wordt uitgezonden.
Daarnaast biedt digitale marketing tools voor het monitoren en meten van resultaten.

Opstellen en registreren van het huurcontract

Wij verzorgen het gehele traject van het opstellen en registreren van het huurcontract.

Het opstellen van een huurovereenkomst kan complex zijn, vooral als er nieuwe regelgeving van kracht is. Daarom nemen wij deze taak uit handen om een probleemloos proces te garanderen.

bottom of page